Press releases

Arcona Property Fund NV introduceert merk TUŻ TUŻ voor retail-locatie

9 August 2018

Arcona Property Fund N.V., een beursgenoteerd fonds dat belegt in commercieel vastgoed in Midden-Europa, heeft als onderdeel van haar groeistrategie en uitbreiding in Polen, de nieuwe merknaam TUŻ TUŻ geïntroduceerd voor één van haar elf winkelcentra in Polen.

TUŻ TUŻis een nieuw merk en betekent ‘naast de deur’. Na de rebranding is het winkelcentrum in Piotrków Trybunalski heropend als TUŻ Piotrków Trybunalski. De huurdersmix van het winkelcentrum met 2.500 m2 en 100 parkeerplaatsen voorziet in de dagelijkse behoefte aan boodschappen, waaronder supermarkten Biedronka, Rossman, Pepco, een apotheek en een slager.

 

De behoefte aan convenience shopping groeit nog steeds. Dergelijke retailprojecten passen heel goed in de recente markttendensen en beantwoorden aan de verwachtingen van klanten, vooral in kleinere steden. Arcona Property Fund N.V. introduceert het nieuwe merk TUŻ TUŻ als onderdeel van haar strategie voor de Poolse winkelvastgoedportefeuille die eind 2016 is aangekocht. “We willen namelijk beschikbaar zijn, in de buurt - wij willen ‘tuz tuz’ zijn”, volgens Mateusz Siejka, managing director Arcona Capital Poland.

Back to overview

The dividend policy of the Fund is to aim to pay out ca. 35% of the annual operational profit as dividend. This annual distribution may be replaced or supplemented by specific share buyback programmes as approved by shareholders in a General Meeting.

Arcona Property Fund counts the following substantial companies amongst its tenants: